ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИС

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ОФИСИ

Преместване на Офиса от Easy Move

Предстои Ви преместване на офис и сте притеснени за времето, с което разполагате и бюджета, който имате. Кой ще се погрижи за демонтажа и монтажа на оборудването, мебелите, ценни предмети, за пренасянето на канцеларски материали, архива от документи и др.? А колко ли ще струва всичко?

Ние от Easy Move, имаме задачата процеса по преместване на офис, да мине гладко и безпрепятствено.

Нашите хамали са интелигентни, любезни и знаят как да свършат работата безопасно, бързо и според вашите най-високи очаквания. Използвайки най-сигурни методи в пренасянето, може да разчитате на нас, че вашата техника, мебели и документи ще бъдат пренесени за оптимално време и по възможно най-добрия начин.

Ние ще направим безплатен оглед, на който ще имаме възможност да се опознаем и обсъдим важни въпроси. Даваме ви възможността да се възползвате и от услугата ни “опаковане”, която е свързана с доставка на опаковъчни материали – стреч фолио, кашони, бъбъл фолио и други. Ние ще подготвим прицизно всички вещи за пренасянето им.

Обадете ни се сега, за да обсъдим въпросите които имате или да запишем среща за оглед. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо високото качество на услугата. Easy Move ще превърне преместването на офисът ви в лесно и приятно изживяване.

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.

+359 876 111 621

НИЕ ПРЕМАХВАМЕ ГЛАВОБОЛИЕТО ОТ ПРЕМЕСТВАНЕТО

Преместете се с лекота

Ние разглобяваме, опаковаме, товарим, транспортираме, разтоварваме, разопаковаме и сглобяваме вместо Вас.

изпратете запитване

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.