ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА БЕЗ ГЛАВОБОЛИЕ

Преместване на Дома от Easy Move

Ако сте изправени пред предизвикателството – преместване на дома,  най- вероятно в първия момент сте се стресирали, при мисълта за огромното количество работа, която трябва да се свърши. Особено, ако трябва пренасянето да стане бързо, а вие имате куп друга работа, свързана с документите по новото жилище, събиране и опаковане на всички вещи, разглобяване на мебелите и др.

Чудите се как ще успеете да се справите с малкото свободно време, с което разполагате? Звучи Ви абсурдно да разглобявате и да сглобявате наново всички мебели, гардероби, шкафове сами? А дали няма да Ви трябват и кашони, но колко и каква големина? А как биха се запазили всички вещи здрави до пристигането им на новото място?

Ние от Easy Move, целим да разбием мита, че процеса по преместване на дома е стресиращ, придружен с объркване, тревога, а понякога и травми.

Нашите интелигентни хамали ще доставят опаковъчни материали, кашони и всичко необходимо и дори по ваше желание може да опаковат вещите ви. Защо ВИЕ да се ангажирате с толкова тежка работа след като винаги на разположение имате Easy Move. Благодарение на внимателно подбрания ни екип от професионалисти, процесът по пренасянето за Вас ще е като песен.

Сигурно си мислите, че това преместване на дома би излязло прекалено скъпо…

Е, готови сме да ви изненадаме!

Преди ние от Easy Move да действаме, Вие получавате безплатна консултация и оглед на мястото, а ние Ви даваме възможно най-ниската цена за професионалната услуга.

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.

+359 876 111 621

НИЕ ПРЕМАХВАМЕ ГЛАВОБОЛИЕТО ОТ ПРЕМЕСТВАНЕТО

Преместете се с лекота

Ние разглобяваме, опаковаме, товарим, транспортираме, разтоварваме, разопаковаме и сглобяваме вместо Вас.

изпратете запитване

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.