Сигурно сте се досетили.

Говорим за случаите, в които ви се налага да се преместите в нов дом и да транспортирате абсолютно целия багаж.

Без значение на обем, форма и тежест. Просто се налага. И то бързо.

Нека си  представим следната ситуация. Предполагаме, че можете да пакетирате по някакъв начин своите лични вещи. Намерили сте и как да ги транспортирате и кой да ви помага по време на пренасянето им. Замисляте ли сте обаче колко усилия и най-вече нерви и време ще ви коства това? Особено що се касае до онези чупливи вещи като сватбения сервиз, който изкарвате само по специални поводи. Или пък античните и сигурно потънали в прах от времето медни и глинени съдове, завещани от прабабите и дядовците ви. Макар и да не участват активно в ежедневието ви, те определено са прекалено важни и скъпи за вас и имат чиста и неприкрита сантиментална стойност.

Какво се случва в подобна ситуация? Вече определено сте си скъсали нервите поради простия факт, че сте загубили прекалено много време в опаковане.

Най-вероятно сте успели да счупите някоя и друга чаша или чиния, или друг скъп за вас предмет.  

Ситуацията започва наистина да става кошмарна и непредвидима. Опаковането продължава, а времето неумолимо тече.

Замисляли ли сте се, че може всичко това да се избегне. Просто вдигате телефона и се обаждате на предпочетената от вас фирма за преместване на багаж. Почти веднага на място ще се отзове компетентен служител, който ще направи оглед на всички вещи и ще прецени кой е най-подходящият вариант за опаковането им. Служителите на фирмата ще ги опаковат и ще се погрижат за преместването им. Не се изискват кой знае какви разходи, но се спестяват много време, усилия и най-вече нерви от ваша страна.