ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ В СОФИЯ, СТРАНАТА И ЕС

Хамалски Услуги от Easy Move

Оставете мислите за травми от опити за пренасяне във въображението си, нека ние се погрижим за вас, с хамалски услуги от Easy Move.

Знаем, че на повечето хора им прилошава, като трябва да изнесат старата пералня или хладилник от вкъщи. Или когато, след еуфорията от закупуването на новата голяма холна секция, осъзнаят, че някак си тя трябва да се озове у дома… В такива моменти човек се чуди да се радва ли, да плаче ли… НО информираните хора знаят, че това не е работа за тях след като винаги могат да разчитат на Easy Move хамалски услуги – професионалистите в извършването на тежката работа. Ние познаваме техниките за пренасяне, ние ценим вашите вещи, ние ще ви спестим време, мъки и носене.

Доставки

Easy Move Ви предлага и услугата “доставка” или “доствка със сглобяване”

Избрали сте си мебели от Икеа, Виденов, Айко или някой друг хипермаркет и не ви устройват техните часове за доставка? Това не е проблем! Ние сме готови да помогнем. Нашите хамали ще дойдат с транспорт в часът определен от вас, ще натоварят всичко, ще го транспортират до крайнта точка, ще го качат внимателно и ако желаете ще сглобят и наместят новите ви вещи, където ги искате.

Разполагаме с професионални инструменти, които използваме за сглобяване и разглобяване на мебели.

Избрали сте плочки, паркет и други трудоемки за носене материали, а кой ще ги достави и качи по стълбите?

Хамалите от Easy Move ще се погрижат за носенето на плочки, кашони, паркет без затруднение. Знаем как да направим задачата ви лесна, затова ни се обадете да обсъдим кой е най-удобният за вас вариант и час.

Опаковане

В Easy Move разполагаме с голям набор от различни опаковъчни материали, всеки от които си има разлино предназначение.

Чудите се защо изобщо е необходимо опаковането на мебелите и техниката? Или пък как точно се опаковат по-обемни предмети? Ние от Easy Move винаги сме готови да отговорим и на най-сложните Ви въпроси. Процесът по опаковането на вашите вещи невинаги е наложителен. При разговор с наш консултант ще Ви бъде предоставена адекватна информация дали за вашите вещи ще е нужно опаковане и защо се прави това изобщо.

Ние разполагаме с различни опаковачни материали, всеки от които си има предназначение- кашони, различни видове фолио, тиксо, чували и т.н.

*Всеки от тези продукти може да закупите и самостоятелно, без да се възползвате от нашите услуги.

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.

+359 876 111 621

НИЕ ПРЕМАХВАМЕ ГЛАВОБОЛИЕТО ОТ ПРЕМЕСТВАНЕТО

Преместете се с лекота

Ние разглобяваме, опаковаме, товарим, транспортираме, разтоварваме, разопаковаме и сглобяваме вместо Вас.

изпратете запитване

НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ!

Безплатна консултация

Оставте телефонен номер, на който да обсъдим Вашето преместване.