Как да изберем подходяща фирма за хамали посещавайки само фирмените сайтове?

Ето няколко основни елемента, които ще ви помогнат при подбора на добра фирма за хамалски услуги:

1. Сайт

Има ли компанията сайт? Онлайн присъствието на напълно задължително за всеки един съвременен бизнес, така че е добре избраната фирма за хамали да има добре изглеждащ и функционален уебсайт. Проверете дали съответният уебсайт е пригоден за мобилни устройства. Ако няма проблем и се зарежда и през мобилен телефон или таблет, значи компанията за хамали се е погрижила да бъде достъпна от всякакви устройства.

2. Адрес и контакти

Има ли на сайта адреси и контакти на компанията? Има ли мнения на предишни клиенти в търсачките за нея? Може ли да се оценят услугите и през интернет и налични ли са стари коментари от други клиенти? Упоменат ли е физически адрес на регистрация или офис? Контакти като телефон за връзка и електронна поща са напълно задължителни реквизити за всяка една фирма за хамали. Много е важно клиентът да може да се свърже с компанията по различни начини и да изпрати запитване по електронната поща.

3. Мнения на предишни клиенти

Да, наличието на мнения от предишни клиенти е добра идея за поддържане на репутацията. Някои компании прилага референции от свои корпоративни клиенти, други разчитат на препоръки от клиенти на дребно. Когато има възможност всеки един клиент да изрази своето мнение след като е ползвал услугите на фирмата за хамали, това е признак на честност и търсене на обратна връзка от страна на фирмата.

4. Ценова листа

Дори и да не търсите точно в този момент конкретна услуга може да си създадете груба представа за стойността на услугите на пазара. Когато има публикувана ценова листа, а вие сте все още твърде далеч от ясната представа какво точно искате и търсите, може да видите какво пък се предлага и да прецените за кое бихте искали да платите и за кое не.

5. Безплатни услуги

Има ли някакви безплатни услуги, които предлага фирмата? Например предварителен оглед и консултация? Може вие да имате някаква представа, но специалистите да преценят, че обемът на работата е повече или пък по-малко от вашите очаквания. Ако има такива услуги – ползвайте ги. Ако не друго, поне ще придобиете по-ясна представа какво ще ви коства местенето.