Време е за преместване на дома или офиса? До тук добре, но кой ще транспортира мебелите ви?

Как да изберете правилната фирма за преместване на мебели, така че да получите всичко във вида, в който го изпращате?

Много компании на пазара предлагат превоз от една до друга точка, но добрата фирма за транспорт знае не само от къде да мине, но и как първо да опакова мебелите ви и второ да ги подреди и достави до новият адрес, без драскотини. На пазара могат да се намерят много евтини оферти за тази дейност, но дали цената няма да се компенсира с проблеми при доставките.

Как да изберете наистина добра фирма за транспорт при премества на мебели?

1. Проверете за препоръки.

Място – интернет. Време – когато имате такова. Вижте кои компании предлагат подобна услуга и проверете мненията на стари техни клиенти. Фирмите за хамалски услуги много често имат такива опции, така че може да започнете от тях. Питайте и познати – кой е ползвал, от коя компания е доволен, ако има забележки в какво се състоят. Колкото по – задълбочено проучване направите, толкова по – улеснен ще бъде изборът ви после.

2. Вижте ценовите предложения.

Колкото по – подробно е разработена една оферта, толкова по – ясно става за какво точно плащате. Ако получите предложение, в което е записано чисто и просто услугата и цената няма да знаете на каква база е калкулирана. За да сте сигурни, че компанията е наистина добра, в цената трябва да бъде посочено за какъв часови интервал става дума – например 2 часа, при наем на какво превозно средство, колко човека ще работят за вас в това време и каква е тяхната надница. Ако фирмата прецени може да ви предложи да наемете допълнителни хора, но пък да се намали срокът за изпълнение на задачата.

3. Персонализирани услуги.

Имате нужда от опаковане на мебелите и не сте убедени, че знаете точно как да го направите? Добрата фирма за транспорт може да ви предложи да свърши и това вместо вас. Колкото по – гъвкави условия и персонализирани услуги може да ви предложи една компания, толкова повече цени тя всеки един свои клиент и гледа на вас не като на единична сделка, а като на дългосрочна инвестиция. Днес ще работи за вас, но ако останете доволни, после вие ще работите за нея като я препоръчвате на приятели и познати. Добрите фирми винаги държат на своето реноме и добър имидж.