Така. Казахме, че загърбваме носталгията към стария ни и вероятно уютен дом. Просто ни предстои най-обикновено преместване. Всеки знае, че домът е там, където е сърцето.  Домът не  се изразява в няколкото помещения, които трябва да изоставим.

Опитваме се да гледаме напред в бъдещето. Не е необходимо промяната винаги да ни плаши. В крайна сметка ще имаме възможността отново да се превърнем в дизайнери, да изберем нови мебели и изобщо да обзаведем новия дом по желания от нас начин. А и е напълно възможно да попаднем на по-приветливи съседи, по-добре поддържани общи площи, по-усмихнат домоуправител и т. н. Казано накратко-време е за еуфория!

Добре де, но като става въпрос за преместване на дома,

става въпрос за пренасяне и на всички онези вещи, които сме трупали по време на престоя ни в т. нар. дом. Дори и да сме решили да се обзаведем с нови и по-модерни мебели, няма как да зарежем потъналите вече  в прах любими книги, стария, но изпълващ ни с умиление люлеещ се стол на баба ни или пък дрехите, с които обичаме ежедневно да се издокарваме. Като последното важи с пълна сила, ако става въпрос за пренасяне на дома от страна на жена.

Естествено е,  че няма как да пренесете всичките тези вещи на ръка,

с градския транспорт или с такси. Дори и да разполагате със собствен превоз, надали имате камион или тир. А ако сте от малкото, които наистина разполагат с тир или дори хеликоптер, само си представете колко време ще Ви коства това. Да не забравяме, че в наши дни времето е най-скъпият ресурс.

Именно в тази, иначе определено комплицирана ситуация, се появяваме ние-  хамалите-професионалисти.Ние знаем, че парите за вас са време, нашият професионализъм е доказан и се грижи еуфорията от преместването на дома ви да не ви напуска.